Selecteer een pagina
Door: Denise Dieben

Wat een lawaai hè, bij die schroothoop. En die lui bij het timmerhotel, die maken me toch een herrie! Maar het kan nog harder hoor! Zet een dot grut in een tent, geef ze wat plankjes hout een bekertje spijkers en een eigen hamer en voilà…oorverdovend en alles overstemmend kabaal wordt er geproduceerd. Tiktiktiktiktik, aan één stuk door. Prachtig vonden ze het. Allemaal! Inclusief de meer dan trotse vaders, moeders, opa’s, oma’s enz.

Zelfs de allerkleinste konden zo goed als zelf de bouwwerkjes in elkaar timmeren. Zo af en toe werd er wel een beetje bijgestuurd maar ik heb heel veel kinderen het helemaal zelf zien doen. Het ene bouwwerk kostte wat meer tijd om in elkaar te zetten dan het andere, de kids die al klaar waren konden zich lekker uitleven op het springkussen. In de pauze gedroeg de jeugd zich als echte Party People! Er werd in de tent gegeten, gedronken en gedanst! Zoals dat hoort in een Feesttent! Goed voorbeeld, doet goed volgen zeggen we dan maar.

Daarna weer aan de slag, lekker kliederen met verf en vooral heeeeeeeeel veel glitters. Wat een lol hebben ze gehad. En daarna thuis onder de douche, alle verf uit de haren spoelen. Ik kan je verzekeren, de kunstwerkjes krijgen een mooi plekje en die glitters gaan we nog heel lang door het hele huis terug vinden.

Share This