Selecteer een pagina
Door: Marieke Vonk

De tijd van de buurtbarbecues en tuinfeestjes is al lang en breed begonnen. En het is zelfs duidelijk zonder bewust af te luisteren: dit zijn de beste plekken voor het ontstaan van grandioze playbackshow acts! En als je alleen niet durft, krijg je op zo’n avond zeker iemand mee.

Als de koffie op is, komen al snel de eerste ideeën. Van Linda, Roos en Jessica en K3 tot John Bon Jovi. Wie heeft er nog goede accessoires in de verkleedkist op zolder? Moeten de haren geverfd worden of wordt het een pruik? Vervolgens komen de eerste YouTube filmpjes voorbij om de acts goed te beoordelen. Net wat later op de avond worden de eerste danspasjes stiekem geoefend….

Inschrijven is makkelijker dan ooit – dat doe je via de website. Je weet dan zeker dat je je beste idee mag opvoeren. Er is geen ruimte voor dubbele acts. En maak kans op prachtige prijzen in verschillende categorieën; buurtverenigingen, individuen en groepen. Maar het mooist van alles is natuurlijk dat het podium even helemaal van jou is!

De enige uitdaging die je misschien nog tegenkomt: je moet wel een MP3-bestand van je liedje uploaden. Maar dat is veul makkelijker dan ouwerwets een CD’tje branden. Dus eigenlijk is het ‘op het suffe af’ als je jezelf of je vriendengroep nog niet hebt opgegeven. Mocht het toch niet lukken met uploaden: je vindt de telefoonnummers van onze hulplijnen op de pagina van de Playbackshow!

Share This