Selecteer een pagina

TENT OP STAP DONDERDAG 3 AUGUSTUS 21.30 uur

In de herkansing

Donderdag? Het wordt vást gewoon goed weer, maar anders laten we ons niet afschrikken door een enkel onweersbuitje. Dit keer fietsen we wél de hele route langs de verlichting. Regenkleding aanbevolen!

Er staat tijdens Tent op Stap wat op het spel, want onderweg worden de prijzen voor de verlichting uitgereikt. Fiets dus mee, dan tast je niet in het duister over de verlichting!

Voor dorpsgenoten die veel moeite hebben met fietsen is er een speciaal treintje dat klaarstaat bij de feesttent. Stap in en geniet mee! Het treintje is gesponsord door Stichting Rivierenland Fonds.

Een rondje verlichting doen? Bekijk hier het verkeersplan:

WIE/WAT/WAAR

Plaats:
Vertrekken bij de feesttent

Vertrek:
21:30 uur

Prijsuitreiking:
Onderweg worden de prijswinnaars bekendgemaakt.

Verder op deze dag

Vakantie bijbelclub

9.30 - 12.00 uur

Schroothoop 2.0

14.00 - 17.00 uur

Timmerhotel

14.00 - 17.00 uur

Lasergamen

22.30 - 0.00 uur

Frisco

20.00 - 0.00 uur

Nieuws over Tent op stap

Foto’s van de straatverlichting

Huisfotografen Jaap de Wit en Ad Morelissen, bijgestaan door de andere Feestredactie-leden, legden werkelijk álles vast dat je maar kunt verzinnen. Klik op een foto om het hele album te openen!

Lees meer
Kedeng Kedeng

Kedeng Kedeng

Door: Nienke Blom Als donderdagavond de jeugd de tent overneemt met de Frisco en het Lasergamen, pakken de overige Noordelozers de fiets om tijdens Tent op Stap alle feestverlichting in de het dorp te bekijken. Wil je graag mee, maar kost fietsen iets meer moeite...

Lees meer
Rondje Dorp? Zo doe je dat!

Rondje Dorp? Zo doe je dat!

Door: Freek Wallaard Kan je er niet bij zijn, tijdens Tent op Stap op de Feestweek-dondernacht? Dan mis je heel wat! Want overal schieten de lichtgevende riddertaferelen, liefdesverklaringen en monopoli-spellen als paddestoelen uit de grond. Noordeloos moet ergens een...

Lees meer

Instagram #fwntentopstap

1
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.
Share This