Echte stunts bij de presentatie van het programma

Op 25 maart was de jaarvergadering van Oranjevereniging Wilhelmina, maar dan wel extra speciaal, want het feestweekprogramma werd gepresenteerd! Er was dan ook geen stoel meer over in het Noorderhuis (op de foto waren er nét twee mensen naar de WC en één iemand kreeg een telefoontje en één iemand was meteen richting de ijsbaan gerend alwaar nu natuurlijk nog niks te zien is). Leden van de OV zagen als eerste de vormgeving, ze hoorden over de evenementen tijdens de week en kregen een kijkje in de website.

Gevaar voor eigen leden

Het scheelde weinig of er vielen nog slachtoffers: als uitsmijter van de presentatie leek het de OV een goed idee om Formule Opoe alvast voor te doen. Annemarie den Hartog kwam in vol ornaat op een gouden scootmobiel de zaal in gereden. Dat ging al maar nét goed in het gangpad, maar aanwezigen waren op tijd uit de voeten. Tot Annemarie’s ongenoegen blijkbaar, want tijdens haar laatste ererondje wilde ze de gashendel toch nog eens helemaal open trekken. Daarbij vergat ze ook direct waar de rem zat. Ze crashte volledig de tafels in van het oranjebestuur, en vooral Esther den Besten overleefde de stunt bekant niet. Zo’n scootmobiel gaat stiekem nog serieus hard. Een goeie les voor Formule Opoe, op de vrijdagmiddag in de Feestweek.

Wil je iets meehelpen aan de feestweek?

Er werd ook een oproep gedaan door de OV: als je meehelpt wordt de feestweek nóg een tikkie leuker! En dan gaat het uiteraard niet alleen om wat je ken, maar ook om wie je kan. Wil je helpen? Laat even wat horen op de pagina meedoen.

 

Meer nieuws