Ligt jouw toffe gymoutfit al klaar?

Kom op maandagochtend 1 augustus gewapend met bidon en sporthanddoek naar het Feestterrein. Daar staat onze Marieke voor iedereen klaar, want de maandag wordt sportief gestart! Jong en oud kan meedoen met de ‘Ochtendgymnastiek’. Gewoon rustig starten á la ‘Nederland in Beweging’ of voor wie het aandurft met een rood koppie huiswaarts keren na wat Burpee’s en de Russian Twist.

En als je dan toch warm gelopen bent doe je ’s middags toch lekker mee met ‘Trappen en Stappen’! Één rondje kin altijd! Dat is waarschijnlijk op vrijdag en zaterdag al gelukt, dus op het parcours kin dat nog wel een keer! Geef je op als duo (één loper en één fietser) en ga de strijd aan met je dorpsgenoten tijdens dit vette estafette rondje!

Tot slot kan op donderdag het sportieve outfitje nog een keer uit de kast. Ik zeg ‘aankleden en wegwezen’, want wie droomt er nou niet van om met ‘Glans van de schans’ te gaan, in de zomer aan een ijspegel te hangen of over schotsen te lopen. Welke vrienden, familieleden en/of buren trommel jij op om mee te gaan sleeën en wie krui jij erin? Geef je op voor ‘Te kaai, ter Vliet en op glad ijs’! Hét evenement voor de sportieveling. Dit mag je niet missen!

Meer nieuws